kerk6.jpg
WELKOM op deze pagina.

Kijk eens rustig rond en laat eventueel een berichtje in het gastenboek achter.

Verstuur een kaartje of verstuur een bloemetje via het menuitem Gastenboek.

Meld je aan voor Camping / Evangelisatiewerk in Twente.....
Datum: 26-9-2017 -- Week: 39 -- Tijd:

Home arrow Contact
Kerkelijkbureau Afdrukken
L. en I.E. Winters

Telefoon: 074-2436288

Informatie: Het kerkelijk bureau houdt de gemeentegids bij en de postvakjes. Om te zorgen dat zij over de juiste gegevens beschikken is het belangrijk dat gemeenteleden elke wijziging doorgeven. U moet dan denken aan wijziging van adres, e-mail en telefoonnummer. Attestaties en geboorten moet u doorgeven aan de scriba. Nieuwe gemeenteleden ontvangen van het kerkelijk bureau altijd een berichtje dat voor hen een postvakje is aangemaakt. Zij ontvangen ook een instructie hoe zij via de website inzage kunnen krijgen in de gemeentegids. Ook ontvangen zij op dat moment de nodige informatie van de CvB.

Stuur een e-mail naar het kerkelijkbureau