kerk3.jpg
WELKOM op deze pagina.

Kijk eens rustig rond en laat eventueel een berichtje in het gastenboek achter.

Verstuur een kaartje of verstuur een bloemetje via het menuitem Gastenboek.

Meld je aan voor Camping / Evangelisatiewerk in Twente.....
Datum: 26-9-2017 -- Week: 39 -- Tijd:

Home arrow Links
Hulpverlening
  Link   Stichting Present Hengelo
Stichting Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Zo willen we bouwen aan een samenleving waarbij mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien.
  Link   Wie laat jij sprankelen
Ken jij iemand met een verstandelijke beperking die je eens echt wilt verrassen? Laat hem of haar sprankelen op één van onze verwendagen! Heb je iemand in gedachten? Kijk snel welke verwendag het beste bij deze persoon past en geef hem of haar op.
  Link   Mindguide
  Link   Zorggroep Manna
Zorggroep Manna is een kleinschalige organisatie die, vanuit protestants-christelijke signatuur, zorg en diensten van goede kwaliteit verleend.
  Link   Dorcas
Dorcas is een internationale hulporganisatie die actief is in Oost-Europa en Afrika. Dorcas werkt bij voorkeur samen met lokale partners, zoals plaatselijke kerken of organisaties
  Link   VBOK
hulpverlening bij onbedoelde en/of ongewenste zwangerschap en na zwangerschapsverlies.
  Link   Stichting de Driehoek
Voor christelijke psychosociale hulp.

Zorggroep Manna
Dorcas
Stichting de driehoek
Mindguide  Jongerensite, met een schat aan informatie over psychische problemen. Speciaal voor jongeren in de leeftijd van 12-18 jaar.
vragenovergeloven.nl gelovenindekerk.nl